TOP 10 | وسیع‌ترین جهان‌های بازی‌های ویدئویی

TOP 10 | وسیع‌ترین جهان‌های بازی‌های ویدئویی

مقالات و آموزش
دنیای بازی‌های ویدئویی دیگه وسیع تر از اون چیزی شده که فکرش رو میکنیم.حس و حال طبیعی که با بازی کردن هر سبک بهمون منتقل میشه دیگه حد و مرز نداره.وقتی بازی ریسینگ میکنیم حس میکنیم واقعا در حال رانندگی هستیم؛ وقتی تفنگ در دست می‌گیریم و وارد میدان های نبرد می‌شیم حس میکنیم یک سرباز شجاع و شکست ناپذیریم و وقتی پامون رو توی دنیای یک بازی جهان باز میذاریم فکر میکنیم وارد بعد دیگه از زندگیمون، با دنیایی جدیدتر شدیم.بازی‌های جهان باز در بین گیمرها از توجه و علاقه شدیدی برخورداره.بعضی از بازی‌ها دنیایی کوچیک تر و بعضی ها دنیایی به شدت شدت وسیع تری دارن.ممکنه در این لیست بازی هایی رو ببینید که اصلا انتظارش رو نداشته باشید ولی این شما و این ده تا از وسیع ترین بازی‌های ویدئویی تاریخ...


10 - Assassin's Creed Odyssey 

بازی جدید سری محبوب کیش یک قاتل که Odyssey نام داشت توسط شرکت فرانسوی یوبی‌سافت در سال 2018 منتشر شد.این بازی تونست رکورد وسعت مپ‌های کل این سری که پیش از این در اختیار بازی‌هایی چون Assassin's Creed IV : Black Flag و Assassin's Creed Syndicate بود بشکنه و تبدیل به وسیع ترین بازی سری اساسینز کرید و دهمین بازی وسیع تاریخ پلتفرم PC بشه.داستان بازی در یونان باستان جریان داره جایی که شما میتونید بین یکی از دو شخصیت کاساندرا و الکسیوس یک نفر رو انتخاب کنید و با پا گذاشتن درون دنیای یونان با سوالات بچگی خودتون رو به همراه ماموریت‌هایی که دارید به سرانجام و پاسخ برسونید.بازی Assassin's Creed Odyssey یک عنوان موفق معرفی شد و نمرات بالایی رو از منتقدان کسب کرد.هرچند منتقدین خودش رو هم داشت اما در نهایت به عنوان یک اثر بینظیر AAA یاد شد.اکثر جزئیات مپ این بازی به صورت جزیره جزیره طراحی شده یعنی بخش زیادیش مربوط به دریاها میشه و بخش کوچیکیش به خشکی خلاصه میشه.اما به طور کلی بازی مساحتی حدود 90 مایلز مربع در اختیار داره و از وسیع ترین بازی‌های ساخته شده در تاریخ به حساب میاد.برخلاف بازی بعدی این لیست، Assassin's Creed Odyssey محیطی پویا با جزئیاتی زیاد داره و گیمر رو داخل یک مپ بزرگ اما توخالی مثل Rage 2 قرار نمیده.



9 - OPERATION FLASHPOINT DRAGON RISING 

بازی ذکر شده ساخته استودیو Codemasters است که در سال 2009 منتشر شد.در بین هیاهو شوترهای بینظیر و افسانه ای از سری‌های Call of Duty، Battlefield و Counter - Strike که به نوعی سبک شوتر اول شخص رو متحول کردن، استودیو Codemasters بازی رو برای رقابت با این سری‌ها روانه بازار کرد.انتخاب این بازی در این لیست فقط و فقط جنبه بزرگ بودن نقشه بازی رو داره.مساحت نقشه بازی 135 مایلز مربع هست که در سال 2009 یکی از بزرگترین مپ‌های بازی‌های ویدئویی به شمار میرفته و هم اکنون نهمین بازی وسیع تاریخ گیم روی پلتفرم PC یاد میشه.بازی یاد شده توسط موتور گرافیکی EGO Engine ساخته شده و گرافیک نسبتا قابل قبولی رو به نمایش میذاره.مپ بازی به شدت تو خالی و کم جزئیات هست.ویژگی‌های مثبت گیم‌پلی بازی کمتر از نقاط ضعفشه و یک اثر ضعیف قلم داد میشه.متای بازی در حد افتضاح نبوده اما رضایت برخی گیمرهارو به همراه داشته.متا این بازی روی پلتفرم PC عدد 76 ثبت شده.بازی هم بخش تک نفره داره و هم بخش چند نفره و تمرکز خاصی روی بخش خاصی هم نداره.داستان بازی در جزیره Skira روایت میشه. عد از وقوع حملات تروریستی در چین و همینطور کشف نفت توسط روسیه در این جزیره نظم و آرامش در این مکان به هم می‌ریزه و تبدیل به یک جبهه جنگ خونین میشه.



8 - ‌Ghost Recon Wildlands

شاید شما این بازی رو یک اثر شکست خورده و بدرد نخور تلقی کنید اما بنظر من این بازی ساخته شده توسط یوبی‌سافت حداقل ارزش یک بار تجربه کردن رو داره.شرکت یوبی‌سافت این بازی رو در سال 2017 منتشر کرد که با استقبال خوبی از سوی متتقدها علی الخصوص روی پلتفرم PC روبرو نشد.منتقد ها به سرعت بعد از انتشار این بازی شروع به کوبیدنش کردن و این بازی روی پلتفرم PC متا افتضاح 69 رو کسب کرد اما بنظرم کسایی که به اکتشاف در دنیاها و همینطور بازی‌های جهان باز یا اصطلاحا Open World علاقه دارن حتما باید این بازی رو تجربه کنند.بدون توجه به نقاط ضعف زیادی که داره هشتمین بازی بزرگ و وسیع جهان باز تاریخ به شمار میره و بجز اون محیط پرجزئیات با کارایی زیاد هم در اختیار گیمر قرار میده و میتونید دقیقا به هدف بازی که تبدیل شدن به یک سرباز کاملا بالفطره هست برسید.یکی از ویژگی‌های خوب دیگه‌ای که بازی داره اینه که برخلاف خیلی از بازی‌های جهان باز از ابتدا بازی نقاط نقشه براتون قفل نیست و بعد از همون اولین ماموریتی که انجام می‌دید میتونید اکتشاف و گردش رو شروع کنید.داستان بازی در کشور بولیوی دنبال میشه جایی که فروشندگان مکزیکی مواد مخدر آرامش شهر رو بهم زدن و بولیوی رو به بزرگترین صادرکننده کوکائین تبدیل کردن.شما به همراه یارهاتون در اختیار کشور آمریکا هستید و ماموریت دارید کنترل این کشور رو بدست بگیرید.مپ بازی به طور کلی  170 مایلز مربع مساحت داره که رقم به شدت بزرگی به نظر میرسه.



7 - Burnout Paradise 

بازی ریسینیگی که در سال 2009 به کارگردانی الکس وارد توسط EA برای PC منتشر شد.سازنده این بازی Criterion Games بود که مجددا در سال 2018 نسخه بازسازی یا اصطلاحا ریمستر شده این اثر رو عرضه کرد.این بازی جزو اولین بازی‌های ماشین رانی بود که جهانی باز رو برای اکتشاف در اختیار گیمرها قرار می‌داد.بازی حدود 200 مایلز مربع مساحت داره که عددی به شدت بزرگ است.امکان گشت و گذار و رانندگی های تخیلی در این بازی از عواملی بود که Burnout Paradise رواز بازی‌های ریسینگ دیگه جدا میکرد.این بازی از دید خیلی از رسانه ها به جرئت از بزرگترین بازی‌های ریسینگ تاریخ به شمار میره که نهایت لذت ماشین رانی رو به دوست داران ماشین و اتوموبیل هدیه میده.بازی تونست در زمان عرضه نمره متا فوق‌العاده 87 رو کسب کنه و تبدیل به یک شاهکار اتوموبیل رانی بشه.



6 - True Crime : Streets of La

در سال 2001 وقتی که راک استار تونست با GTA III سبکی جدید رو در دنیای بازی‌های جهان باز خلق کنه؛ استودیوهای زیادی بودن که با دیدن فروش فوق العاده این بازی حریس شدن تا بازی مشابه کیفیت اثر راک استار بسازن.هرچند موفقیت آمیز نبودن اما تونستن خاطرات شیرین و البته متفاوت تری نسبت به سری GTA برای ما خلق کنند.این بازی از بازی‌های نوستالژی بود که تو بچگی ها خیلی دوستش داشتم.شرکت گمنام ‌Luxoflux و همینطور LTI Gray Matter در سال 2004 این بازی رو برای PC عرضه کردن و تونستن نهایتا با دریافت متا 77 از متتقدها به تهمت کپی برداری فاحش از بازی GTA III به کارشون پایان بدن.در واقع شرکت سازنده این بازی سعی نکرد هیچ نوآوری در بازیش به وجود بیاره تنها کاری که کرد بزرگتر کردن مپ این بازی تا 4 برابر بزرگتر از هر نسخه GTA ای بود که تا به الان ساخته شده! عظمتی که جزئیات و تفریح نداشت و صرفا بزرگ بودن ملاکش بود.ناشر بازی هم Activison بود که اون سال‌ها از محبوبیت زیادی بین هواداران برخوردار نبود.شخصیت اصلی بازی Nick Kang نام داشت که به دلیل تهمت هایی که بهش وارد میشد مجبور شد با کل شهر مبارزه کنه.بازی ذکر شده با مساحت 240 مایلز مربع ششمین بازی بزرگ تاریخ به حساب میاد و از جمله دلایلیه که اثبات میکنه صرفا بزرگ بودن نشون دهنده کیفیت یک محصول نیست!



5 - Just Cause 3

بازی جاست کاز سه که یکی از بدترین بازی‌های عمرم به شمار میره دنباله‌ای تاسف بار بر مجموعه تحسین شده Just Cause بوده که در سال 2015 با سازندگی Avalanche Studios و ناشری Square Enix منتشر شد.از جمله نقاط ضعف این بازی بهینه سازی افتضاح، گرافیک ضعیف و داستان افتضاح یاد شده.اما مپ بازی انقدر بزرگه که میتونه به راحتی دنیای بازی GTA V رو قورت بده.البته که به هیچ وجه پویایی GTA V رو نداره اما داستان از این قراره.مپ بازی مساحتی دور و بر400  مایلز مربع داره که عظمت عجیب دنیای این بازی رو نشون میده.متا بازی روی پلتفرم PC هفتاد و چهار شد و شکست کاملی رو برای اسکوئر اینکس به همراه آورد.داستان بازی 6 سال بعد از وقایع نسخه قبل در خصوص فردی اسپانیایی بنام ریکو رودریگز دنبال میشه.ریکو به شهر و جزیره ای که توش بزرگ شده برمیگرده اما کنترل شهر از دست افراد خارج شده و دنیای بازی حالت دموکراتیک پیدا کرده.وظیفه شما اینه که این موضوع رو حل کنید و کنترل شهر رو از دست مامورین General Sebastiano Di Ravello خارج کنید.در ادامه Just Cause 4 در سال گذشته منتشر شد که فرق چندانی با این نسخه نداشت.



4 - Test Drive Unlimited 2 

بازی Test Drive Unlimited 2 توسط استودیو Eden Games ساخته شد و جالب اینجاست شرکت Atari وظیفه انتشارش رو به عنوان ناشر بر عهده داشت.بازی Test Drive Unlimited 2 در سال 2011 همونطور که از اسمش پیداست یک تجربه ریسینگ بینظیر رو به مخاطبش تقدیم میکرد اما با کیفیت بعضا ضعیف.پوینت اصلی بازی و دلیل اصلی فروشش مپ بی نهایت بزرگش بود که در زمان عرضه تعجب همگان رو بر انگیخته بود.مساحت بازی حدود 618 مایلز مربع هست که 48 ساعت رانندگی هم برای دور زدن کامل مپ این بازی کافی نیست.جالبه بدونید بازی در زمان عرضه از حالت چند نفره هم پیروی میکرده.در کنار نقاط ضعف زیادی که داره در نهایت با کسب متا 72 روی پی‌سی به کار خودش پایان داد.



3 - Final Fantasy XV

سومین بازی بزرگ تاریخ مربوط به سری هک اند اسلشی میشه که خاطرات نبردهای زیادی رو از همون بچگی باهاش داشتیم.شمشیر رو به دست بگیرید و فقط مبارزه کنید و فقط بجنگید.داستان Final Fantasy چنین داستانیه.شرکت سازنده این بازی یکی از استودیوهای زیر شاخه کمپانی Square Enix هست که الحق و الانصاف بازی موفقی رو روانه بازار کرد.بازی در کنار سبک خاص َتجربه لذت بخش و سیستم مبارزه ای عالی که داره دارای مپ بی نهایت بزرگه که چرخیدن توش هرگز و هرگز تکراری و خسته کننده نمیشه و میتونه یکی از بهترین بازی‌های جهان باز هم قلم داد بشه.بازی بالاترین متا رو روی پلتفرم پی‌سی با متا 85 گرفت.نسخه این پلتفرم با دو سال تاخیر بعد از عرضه نسخه‌های کنسولی در ششم مارچ 2018 منتشر شد.مپ بازی وسعتی حدود 700 مایلز مربع اختیار داره که عدد دیوانه کننده و بزرگیه.داستان بازی در دنیایی بنام Eos دنبال میشه و روایت جذابی برای این چنین سبکی رو به ارمغان میاره.



2 - The Crew 

با خوندن عدد پشت مساحت و وسعت این بازی کلتون حسابی سوت میکشه.بازی در زمان عرضه که دو دسامبر 2014 هم بود بزرگترین مپ تاریخ بازی‌های ویدئویی رو با مساحتی حدود 1900 مایلز مربع در اختیار داشت و از مهم ترین دلایل محبوب شدن این سری نه چندان موفق بین گیمرها بود.برای اینکه از نقطه پایینی مپ به نقطه بالاییش رانندگی میکردید با سرعت 150 کیلومتر بر ساعت به چیزی حدود 2 ساعت زمان نیاز داشتید! چه برسه به اینکه کل نقشه رو اکتشاف کنید.بازی تمرکز زیادی رو حالت آنلاین داره اما بازی بصورت تک نفره و داستانی هم قابل بازیه.داستان بازی در خصوص شخصیتی بنام Alex Tylor دنبال میشه که در ابتدای بازی سعی میکنه از دست پلیس ها فرار کنه.متا بازی خوب نبوده روی کنسول ها متا زیر 65 و روی پی‌سی متا 71 رو کسب کرده.بازی معدن مشکلات فنی، بصری، گرافیکی و زیر ساختی هست که اصلا بازی رو به یک تجربه لذت بخش تبدیل نمیکنه.یوبیسافت با ساخت این بازی حداقل تایید کرد که در ساخت یک بازی اتوموبیل رانی از مهارت بالایی برخوردار نیست...



1 - Fuel 

بازی Fuel به عنوان بزرگ ترین بازی جهان باز تاریخ نه تنها روی پلتفرم PC بلکه روی همه پلتفرم ها به حساب میاد.شاید مشکلات بازی با میانگین متا 66 قابل لمس باشه، اما دنیای بازی برای عاشقان اتوموبیل رانی مثل یک بهشت میمونه.بازی 5500 مایلز مربع مساحت داره انقدر بزرگ هست که اگه از سال 2009 هر روز هم درحال تجربه بازی بوده باشید ممکنه هنوز مکانی وجود داشته باشه که به چشمتون نیومده باشه! شرکت سازنده این بازی Codemasters و ناشرش Asobo Studio نام داره.بازی به شما امکان رانندگی روی هر وسیله نقلیه ای اعم از موتور تا ماشین رو میده و از نقاط قوت دیگه بازیه.چون در سال 2009 کمتر بازی بود که هردو قابلیت رو در دسترس گیمر بذاره.از مشکلات بزرگ دیگه این بازی لودینگ های طولانی بوده که خب دلیل منطقی هم داشته بازی در سال 2009 چطور میتونسته مپی به مساحت 5500 مایلز مربع رو کامل پردازش کنه؟ بازی Fuel یک شاهکار نیست‌؛ حتی یک بازی موفق هم نیست اما بدون شک اگه طرفدار بازی‌های Racing هستید میتونه بهشتی تمام نشدنی برای شما باشه.