بررسی ادوار تاریخی و سناریوهای احتمالی نسخه بعدی Assassins Creed

بررسی ادوار تاریخی و سناریوهای احتمالی نسخه بعدی Assassins Creed

مقالات و آموزش
قبل از شروع مراسم E3 2019 خیلی‌ها حدس میزدن که Assassins Creed جدید در کنفرانس شرکت Ubisoft معرفی بشه اما این اتفاق نیوفتاد و خیلی‌ها در عجب موندن که با توجه به شایعات منتشر شده از این بازی قراره شاهد چه عنوانی باشیم؟ چه شخصیت‌هایی قراره توی نسخه بعدی نقش داشته باشن و... فرانچایز AC همیشه به خاطر نمایش دادن دوره‌های تاریخی متفاوت زبانزد گیمرها بوده چرا که در هر نسخه‌ از این مجموعه شاهد یک دوره تاریخی متفاوت بودیم که به بهترین شکل ممکن توسط استودیوی سازنده به تصویر کشیده میشد، همونطور که قبل از معرفی هر عنوانی شایعات متفاوتی منتشر میشه درمورد این بازی نیز شایعات متفاوتی منتشر شد، برای مثال گفته میشد اسم نسخه بعدی Ragnarok خواهد بود و در عصر وایکینگ‌ها جریان داره، یا حتی قبل‌تر نیز گفته میشد بازی در عصر فئودال ژاپن دنبال میشه. در این مقاله تصمیم بنده براین شد تا درمورد دوره‌های تاریخی متفاوت حرف بزنیم و ببینیم که نسخه بعدی Assassins Creed که از الان میتونیم با نام Assassins Creed 2020 صداش بزنیم پتانسیل اینکه چه دوره‌ای رو به تصویر بکشونه داره؟ ازتون دعوت میکنم تا در ادامه این مقاله بنده رو همراهی کنید چون قراره کلی مسائل تاریخی رو به تصویر بکشیم و تحقیقاتمون رو باهم به اشتراک بذاریم.

نکته اصلی که باید درمورد این مطلب توضیح بدم این هست که ادوار تاریخی که در این مقاله قرار داره به کاملا احتمالی بوده و حتی 1 درصد هم احتمال نداره که نسخه بعدی این فرانچایز از این تئوری‌ها پیروی کنه اما خدا رو چه دیدید شاید یکی از کارکنان یوبیسافت این مقاله رو خوند و گفت: عجب! بذار نسخه بعدی بازیمونو این شکلی بسازیم. پررنگ‌ترین مسئله اینجاست که شایعاتی پیرامون این دوره‌ها وجود نداره (به غیر از چندتا!) و کاملا بداهه انتخاب شده‌ن.

رم باستان»



مسئله اصلی درمورد این برهه زمانی این هست که توی نسخه‌های متفاوت این بازی به صورت حداقل بهش پرداخته شده و سازنده تقریبا شماتیک اولیه از بازی‌ش رو دردست داره. قطعا دوره رم باستان، عصری که گلادیاتورها در اون به مبارزه میپرداختند و زمین‌های مبارزه همیشه شلوغ و پر از تماشاچی بوده، یک دوره مناسب برای روایت سناریوی این بازی‌ست. ما فیلم‌ها و بازی‌های زیادی رو درمورد این بازه زمانی دیدیم، همچون فیلم Gladiator در سال 2000 و بازی Ryse: Son Of Rome و میتونم بگم باتوجه به استعداد شرکت یوبیسافت در خلق معماری‌های مثال‌زدنی و ساختمان‌های با کیفیت میشه گفت که رم باستان انتخاب خوبی برای این بازی خواهد بود. تصور کنید همچون فیلم Gladiator در نقش یک گلادیاتور و مبارزِ شمشیر به دست قرار بگیرید یا با یک امپراطوریِ فاسد به مبارزه بپردازین. حقا که لذت تصور کردنش هم به شدت لذت‌بخشه! درکنار این‌ها درنظر بگیرید که گیم‌پلی بازی و نقشه اون میتونه وسعتی قابل‌قبول رو به بازیکن ارائه بده. 

عصر طلایی ایالات متحده»



این دوره قطعا یک عصر یونیک در نسخه بعد این فرانچایز خواهد بود، عصر طلایی ایالاتِ متحده در اواخر سده 19 میلادی رخ داد و طی 30 سال از 1870 تا 1900 ادامه داشت، آغاز این دوره پس از جنگ داخلی آمریکا ادامه پیدا کرد و دولت و مردم در این دوره به بازسازی ایالات متحده پرداختند، دورانی که اقتصاد برای همه‌گان رواج داشت اما در این بین افرادی سودجو نیز وجود داشتن که از این وضعیت به نفع خودشون استفاده کنن و کلی پول به جیب بزنن. سناریوی بازی نیز میتونه محور همین افراد سودجو بچرخه، یعنی مبارزه کشیش‌های آدمکش برای جلوگیری از سودجویی این اشخاص و خب این اشخاص نیز میتونن تمپلارها باشن، یکی از مسائلی که باعث میشه این سناریو نسبت به رمِ باستان برتری داشته باشه، این هست که عصر طلایی با عصر ویکتوریا یعنی دوران انقلاب صنعتی در بریتانیا نیز رابطه‌هایی داره، از اونجا که در Assassins Creed Syndicate طی یک سناریوی قابل‌قبول به این دوره پرداخت میشه میتوان اتصالاتی بین AC: Syndicate و AC 2020 به وجود آورد که به هیجان بازی اضافه میکنه. 

سلسله یوآن»



سلسله یوآن یکی از مناطق تحت سلطه امپراطوری قوم مغول می‌باشد که از سال 1271 تا 1368 میلادی بر کشور چین حکمرانی میکردند. این قسمت از این کشور توسط قوبلای خان که یکی از نوادگان چنگیز خانِ مغول بود اداره میشد و طی تقریبا 100 سال حکومت دچار فراز و فرودهای اقتصادی زیادی شد، برای مثال جنگی 23 ساله بین این سلسله و باقیمانده نژاد چین به وجود اومد که همونطور که توضیح دادم مدت زیادی طول کشید تا این قومِ مغول بر این اشخاص پیروز شود. یکی از دلایلی که بنده نسبت به این دوره خوش‌بین هستم اینه که اگه تیم یوبیسافت بخواد یک نقشه بزرگ بسازه قطعا ساختِ کشور چین و قرار دادن  اون همه وسعت براشون چالشی نو خواهد بود و از اون سو نیز گیمرها میتونن نهایت اکتشافات تاریخی رو نسبت به این دوران داشته باشن، یکی دیگه از مواردی که من نسبت بهش احساس خوبی دارم اینه که این تیم میتونه کاراکترهایی جدید و زبان‌های متفاوتی رو در بازیش قرار بده، چون سلسله یوآن در اون دوره حتی به زبان فارسی نیز تکلم میکردن با اینکه زبان رسمی اون‌ها یه چیزی بین زبان چینی و مغول بود، به هرحال این دوره نیز میتونه یک عصر نُو رو برای تیم یوبیسافت، بازی Assassins Creed و طرفداران این فرانچایز به وجود بیاره. به این فکر کنید که شما میتونید چه کاراکتری باشین، یکی از شورشیانِ چینی یا یکی از سربازان مغول یا حتی یک پادشاه و ناجی و دشمنان شما که تمپلارها هستن چه کسانی میتونن باشن، ژنرال‌های ارتش یا بالارده‌هایی ظالم.

دوره ادو»



دوره اِدو/Edo در تاریخ کشور ژاپن رخ داده و از سال‌های 1603 تا 1868 به وقوع پیوست، با گذشت اتفاقاتی بر سر امپراطوری ژاپن، یکی از این اشخاص با نام توکوگاوا ایه‌یاسو/ Tokugawa Ieyasu موفق شد یک نظام و یک دولت جدید رو در ژاپن سرِپا کنه که 15 نسل دوام آورد و در این بین اتفاقات زیادی نیز پیرامون این دولت به حقیقت پیوست. در دوره ادو کشور ژاپن در تلاش بود تا برای اقتصاد و افزایش روابطِ خود با کشورهایی نظیر ایالات متحده آمریکا وارد رابطه‌های تجاری شود تا به این ترتیب بتونن از بنادر مختلف کشور بهره ببرن. با ورود اروپایی‌ها به خاک این کشور، اون‌ها بر این صدد برآمدند تا مذهب و دین مسیحیت را بین افرادِ ژاپنی ترویج دهند، به این ترتیب بالارده‌های ژاپن برای جلوگیری از این اتفاق تمام کشیش‌های مسیحی را زندانی و حتی اعدام میکردند، میتونین برای درک بهتر فیلم Silence محصول سال 2016 را تماشا کنید.


 
از اواخر این حکومت نیز به عنوان دوره پایانی سامورایی‌ها یاد میشه، پس چه بهتر که بازیکنان در این دوره در نقش یکی از آخرین سربازان سامورایی قرار بگیرن و یا در نقش یک کشیش که توسط ژاپنی‌ها اسیر شده باشه. درکنار این‌ها میتوان به معماری این محیط نیز اشاره کرد، کشور ژاپن بین 200 وزیر و افراد اشرافی که با نام دای‌میو/ Daimyoشناخته میشدن تقسیم شده بود و به این ترتیب اختلاف طبقاتی در هر زمینه‌ای از جمله مدل مو توسط دولت تعیین شده بود، پس بنابراین معماری و محیط‌ها تفاوت‌های قابل توجهی رو بین یکدیگر ارائه میدند که به این ترتیب اگه قرار باشه در این عنوان نیز شاهد رعایتِ این عناصر باشیم میشه گفت بازی متفاوتی رو خواهیم داشت که بتونه به خوبی به این تفاوت‌ها بپردازه و اون‌ها رو به طور استاندارد به تصویر بکشه.

عصر وایکینگ‌ها»



همونطور که در مقدمه اشاره کردم، پیش از شروع کنفرانس شرکت یوبیسافت، شایعاتی منتشر شد مبنی براینکه قراره نسخه بعدی فرانچایز AC با نام Ragnarok معرفی بشه به این ترتیب بازی در عصر وایکینگ‌ها جریان داره، اما مدتی بعد این شایعه توسط یوبیسافت تکذیب شده و خبری از بازی نیز در اون مراسم نبود. عصر وایکینگ‌ها بعد از دوره ادو یکی از محتمل‌ترین گزینه‌ها برای روایت سناریوی بازی‌ست. وایکینگ‌ها در تاریخ اروپا به عنوان سربازانی تنومند شناخته میشن که در دریانوردی مهارت‌هایی بسیار داشته و به این شکل به کشف اروپا از طریق جنگ پرداختند، اشخاصی که خواهان آشنایی با این دوره و حال و هوای وایکینگ‌ها هستن تماشای سریال Vikings و البته تجربه بازی For Honor نیز به ‌آن‌ها پیشنهاد میشه. نمیشه سناریوی خاصی رو در این مورد متصور شد یا پیشنهاد داد، چرا که وایکینگ‌ها دولتی بزرگ نداشتند که بخوان مدیریتش کنن بلکه برای گذران زندگی و بقا به کشورهای متفاوت حمله میکردن، گیمر میتونه در نقش رهبر این گروه‌ها ظاهر بشه ولی اگه استودیوی یوبیسافت بتونه اقتباسی از مجموعه Vikings داشته باشه میتوان گفت که بازی میتونه یک داستان قابل‌قبول رو در دسترس گیمر قرار بده. علاوه بر این‌ها بارِ نقش‌آفرینی بازی نیز میتونه تقویت بشه، استفاده از تبر و سلاح‌ها به صورت دوتایی، زره و کلاه‌خود میتونه جنبه RPG بازی رو افزایش بده و به آنچه که لازمه برسه. 


خب دوستان نظر شما در مورد این ادوارِ تاریخی چیست؟ فکر میکنین کدوم دوره و بازه زمانی میتونه نسخه بعدی Assassins Creed رو تبدیل به یک بازی قابل‌قبول بکنه و یک درونمایه تازه و شاکله‌ای قوی و شماتیکی نُو رو در بازی به وجود بیاره؟ حتما نظرتون رو درمورد این بازی برای بنده بنویسید تا باهم به بحث در این مورد پرداخته و حرف بزنیم. همونطور که توضیح دادم هدف بنده از این مقاله این بود که فقط احتمالاتی نه چندان صحیح رو درمورد این بازی به ثبت برسونم، چیزی که ممکنه توی نسخه بعدی این مجموعه به وجود بیاد، پس اینطوری بهتون بگم که این مطلب کاملا تصادفی نوشته شده و دوره‌های تاریخی نیز بدون اینکه ترتیبی براشون رعایت شده باشه انتخاب شدن، قطعا خودتون بهتر از من درمورد این مسئله میدونید. تا مقاله بعدی همه‌تون رو به خدای بزرگ میسپرم...
نویسنده: Mesbah Beheshti
1398-5-8 ( 2 سال پیش )

خبر های مرتبط با Assassins Creed

مقاله های مرتبط با Assassins Creed

دانلود های مرتبط با Assassins Creed

ویدیو های مرتبط با Assassins Creed

موسیقی های مرتبط با Assassins Creed

والپیپر های مرتبط با Assassins Creed