
به بازی ها در گیمینگ مستر چطوری امتیاز داده میشه؟
GamingMaster
مدتیه که از طریق فرم ارتباط با ما یا نظرات از ما سوال میشه که بر چه اساسی به بازی ها در سایت امتیاز میدیم و اونارو بررسی می کنیم؟ ما امروز میخوایم درباره این مطلب به شما توضیحات بیشتری بدیم همونطور که قصد داریم در آینده اینکارو برای توضیحات سبک های بازی ها هم انجام بدیم.

از اونجایی که ما دوست داریم بتونیم همه بازی های منتشر شده ی خوب رو ( از تاریخ شروع تاسیس سایت ) برای شما بررسی کنیم و برای دانلود قرار بدیم ، نوشتن نقد و بررسی مفصل و جداگانه برای هر بازی، کاری زمانبر و طاقت فرساست و با توجه به حجم بازی های زیادی که در هر ماه منتشر میشه جلوی سرعت کار مارو می گیره و ما تصمیم گرفتیم بعد از انجام و بررسی هر بازی بجای نوشتن توضیحات زیاد، اونرو خلاصه کنیم و بجاش با امتیازدهی منظم و مشخص در سبک های متفاوت و تریلر و تصویر های بیشتر از بازی اکثر بازی ها رو پوشش بدیم. البته ما بیشتر بازی هایی که از نظرمون امتیاز بالایی نمی گیرن و ارزش دانلود و بازی کردن رو ندارن و یا دیگه قدیمی شدن رو اصلا داخل سایت قرار نمی دیم و کمتر پیش میاد شما بازی ای پیدا کنید که امتیازی کمتر از 6 داشته باشه و بجای اون صفحه درخواست دانلود رو گذاشتیم که اگر بازی ای با سلیقه ما جور نبوده و یا قدیمیه ، شما درخواست کنید و دوباره بررسی بشه و داخل سایت قرار بگیره. ما برای امتیاز دادن به بازی ها از هیچ مرجع یا سیستم تبلیغاتی استفاده نمی کنیم و اینکار به صورت مستقل با زحمات فراوان در گیمینگ مستر انجام میشه ، به همین علت ممکنه امتیاز بعضی بازی ها با اونچیزی که شما توی سایت های معتبر دیگه می بینین تفاوت زیادی داشته باشه. البته اینطور نیست که ما فقط نظر خودمون رو تحمیل کنیم و با تحقیقات و گوشه چشمی که به تمام امتیازات داده شده و نقدهای بازی توسط منتقدین برتر داریم ، برآیند تمام اون موارد با تجربه شخصی و کاربران و تیمی که ما در گیمینگ مستر داریم ادغام میشه و امتیاز نهایی بدست میاد. تمام بازی ها در گیمینگ مستر با امتیاز کلی از 1 تا 10 مشخص می شن که این امتیاز بر اساس فاکتور های بسیار زیاد جداگانه ای بدست میاد که ما برای راحتی کار بیشتر شما اون زیر مجموعه ها رو در 4 موضوع اصلی دسته بندی کردیم :

گرافیگ:

در گذشته هر چی بازی سه بعدی تر و مدرن تر ساخته میشد و سخت افزار قویتری برای اجرا نیاز داشت، امتیاز بهتری می گرفت و همه می گفتن بهترین گرافیک رو فلان بازی داره. اما الان که شرکت های مستقل و ایندی بیشتری پا به عرصه صنعت گیم گذاشتن و بازی های خلاقانه و خوبی ، جدا از دنیای تبلیغات و سیاست های پولی ناشران بزرگ، می سازن و ما دیگه نمی تونیم فقط گرافیک فنی بازی هایی که سرگرممون می کنه مدِ نظر قرار بدیم. بخصوص اینکه گرافیک پیکسلی و بازی های قابل اجرا روی موبایل بیداد می کنه و برای همین ما برای امتیاز دادن از 1 تا 10 توی این قسمت با چالش زیادی طرفیم و سعی می کنیم به هر بازی در سبک خودش و با توجه به گرافیک هنری، فنی و زحمت و زمانی که برای خلق اون گذاشته شده ، از 1 تا 10 امتیاز بدیم .ممکنه بعضی از بازی ها گرافیک چمشگیر و خوبی داشته باشن اما ما به بهینه بودن و اجرا شدن در نرخ فریم 60 بر روی نسخه کامپیوتر اونا هم امتیاز زیادی می دیم و اگر بازی ای از نظر گرافیکی بهینه طراحی نشده باشه ولی زیبا باشه از نظر ما امتیاز بالایی نمیگیره. همچنین ما به بازی هایی که هر چقدر زیبا، اما بر اساس طرح های آماده و بدون زحمت ساخته شده هم امتیاز بالایی نمیدیم و سخت گیری ما در مورد عناوینی که تبلیغات بیشتری در موردشون میشه و گرافیک مدرن تر و سخت افزاری قوی تری نیازمندن ، برای امتیاز دادن بیشتره
صدا و موسیقی :

خوشبختانه ما در این حوزه کارمون از بقیه قسمت ها مشخص تره و راحت تر می تونیم مقایسه خوبی بین بازی ها ، بدون مشکلاتی که در بخش گرافیک توضیح داده شد ، داشته باشیم. مهمترین موردی که در این بخش برای ما وجود داره موسیقی گذاری بر روی بازیه ، که اگر اینکار با ساخت موسیقی مستقل و زحمت تهیه شده باشه امتیاز بالاتری می گیره. مثلا بازی هایی که از آهنگسازان ، ارکسترها و گروه های مستقل یا برجسته در ساخت استفاده کرده باشن امتیازات خیلی بهتری می گیرن. یکی دیگه از مواردی که بررسی میشه گویندگی و صداگذاری بر روی شخصیت های بازیه، بازی هایی که برای این بخش زحمتی به خودشون نمیدن و شما باید تمام دیالوگ ها رو انقدر بخونید تا چشاتون از کاسه در بیاد از نظر ما امتیاز پایین تری می گیرن اما خب بگذریم که مثلا در یک بازی 100 مگابایتی مانند Undertale که بودجه انجام این کار نبوده اما باز هم برای دیالوگ ها یه صدای نت مانند متفاوتی با هر شخصیت طراحی شده که شما که از بازی بیرون میان به هر کاراکتری که فکر می کنید صداش رو می تونین تصور کنین و برای همین اینطور خلاقیت ها از نظر ما دور نمیمونه و بازی در این بخش امتیاز بیشتری می گیره. همچنین اگر دیالوگ های بازی بسیار مصنوعی و مبتدی صداگذاری شده باشه که از هیجان بازی کاهش بده و صداها با شخصیت ها همخونی نداشته باشن باز هم ما امتیاز پایین تری نسبت به بازی هایی که اصلا صداگذاری توی این بخش ندارن می دیم. یکی دیگه از موارد مهم، صداگذاری خوب و غیر اعصاب خورد کن روی منوها و اینترفیس بازیه که بتونه با شما ارتباط خوبی رو با توجه به سبک و محیط بازی برقرار کنه . و همچنین صداها و افکت های استفاده شده در داخل بازی هم روی این موضوع خیلی تاثیر داره و مثلا بازی هایی مثل Outlast که صداگذاری اتمسفریک خوب روی شنیدن احساسات شخصیت شما وقتی می ترسه و یا میدوه داره هم امتیاز بالاتری می گیره. در مجموع ما برای امتیاز دادن به بخش صدا و موسیقی دقت زیادی می کنیم و تمام جزئیات لازم رو در نظر می گیریم
داستان :

امتیاز بخش داستان می تونه شامل اطلاعات زیادی باشه که گاهی اوقات زیاد ربطی به اسمش که داستانه رو نداره. دلیلش هم اینه که یه سری از بازی ها مثل فوتبال ،داستان و یا سناریویی رو به شما ارائه نمی کنن ولی ما برای اینکه امتیاز نهایی افت شدید نکنه ، نمی تونیم به این دست بازی ها صفر بدیم و با توجه به سبک ، معیارهای ما فرق می کنه و فاکتورهای خیلی زیادی داره که برای شما در ادامه بعضی از اونارو خلاصه می گیم. اولین معیار مشخص ما ، همون داستان یا خط داستانی بازیه ، معمولا بازی هایی که سناریوی بهتری دارن و برای کشش و جذابیت داستان ساعت ها فکر و کار کردن و شما رو سرگرم می کنن و یا به اصطلاح راحتتر ، قصه گوی بهتری هستند ، امتیاز بالاتری می گیرن. تکراری نبودن سناریو ، پیوسته بودن جذابیت تا آخر بازی هم در امتیاز دادن تاثیر دارن. یکی از دیگه از مواردی که تاثیر شدیدی روی این امتیاز برای همه سبک ها میذاره، کوتاه نبودن بازیه، بازی هایی که خیلی سریع تموم می شن و یا اگر بخاطر سبک داستانی نبودن خیلی سریع تکراری و کسل کننده می شن و مهمون چند روز بیشتر شما نیستن امتیاز پایین تری می گیرن. برای بازی های ورزشی یا سبک های دیگه ای که داستان محور نیستن ، به نحوه عرضه بازی و ارتباط با مخاطب ، جذاب بودن منوها ، داشتن بخش Tutorial و آموزش کامل و خوب ، مستند سازی ، راحتی و کاربرپسند بودن همگی در این امتیاز تاثیر می ذارن چون به نحوه عرضه بازی به شما و تاثیر گذاشتن اون بر روی شما و گیرا بودن بازی تاثیر زیادی دارن.
گیم پلی:

گیم پلی (Gameplay) هر بازی با توجه به سبک خودش مقایسه میشه و مسائل خیلی زیادی برای ما توی این بخش مهمه که اگر بخوایم راجع به همش توضیح بدیم ساعت ها طول می کشه. در کل گیم پلی به رابطه و تعاملی که بین کاربر و بازی برقرار میشه گفته میشه اما این موضوع خیلی کلیه و اگر بخوایم به جزئیات بپردازیم باید بگیم یک تجربه خوب از بازی کردن مثل نداشتن باگ و یا کرش کردن بازی و یا ایرادات فنی ، گستردگی امکاناتی که در اختیار شما گذاشته میشه در کنار راحتی و کاربر پسند بودن اون و منوها و نحوه دسترسی، اینکه شما بتونید به راحتی بدون دغدغه از بازی لذت ببرین و بازی جذاب باشه و همه نکات استاندارد توی اون رعایت شده باشه و شما جذب اون بشید. ایده ها و گیم های خلاقانه که شما رو ساعت ها از خواب و خوراک بندازن و ایرادات فنی و مشکلات بالا رو نداشته باشن امتیاز خوبی رو در این بخش می گیرن. همچنین حجم بازی جهت بهینه بودن، نحوه نصب ، عرضه آپدیت از طرف سازنده و اضافه کردن امکانات جدید همگی به بخش گیم پلی امتیاز مثبت تر میدن. در کل ما در بخش گیم پلی به مسائل خلاقانه و جزئیاتی که قابل مقایسه بصورت کلی نیستند ، در سبک های مختلف امتیاز میدیم و شما می تونید با مقایسه امتیاز گیم پلی دو بازی در یک سبک متقاوت اطلاعات خوبی رو که توضیح دادیم به دست بیارین و بازی مورد نظر رو انتخاب کنید.
نویسنده: Shervin
1394-9-27 ( 7 سال پیش )
1394-9-27 ( 7 سال پیش )
102
خبر های مرتبط با GamingMaster
ویدیو های مرتبط با GamingMaster