
تجزیه و تحلیل عملکرد بازی SnowRunner بر روی PC
مقالات و آموزش
کمپانی Focus Home Interactive در روز 28 آپریل بازی شبیهساز SnowRunner رو به بازار عرضه کرد. این یک عنوان اتومبیلرانی آفرود هست که به شکل کاملا سختگیرانه مخاطب رو به چالش میکشه. SnowRunner از طریق فروشگاه مجازی Epic Games Store برای PC در دسترس قرار گرفت و در این مقاله قراره با یکدیگر عملکرد این اثر رو در پلتفرم PC بسنجیم و ببینیم این بازی تا چه حد روی پلتفرم محبوبمون بهینه هست. با من و ادامه این مقاله همراه باشید.
برای انجام این تجزیه و تحلیل از یک پردازنده Intel Core i9 9900K، مقدار 16 گیگابایت رم از نوع DDR4 در فرکانس 3600Mhz و کارتهای گرافیک AMD Radeon RX 580 و RX Vega 64 و سری کارتهای گرافیک Nvidia RTX 2080Ti، GTX 980Ti و GTX 690 استفاده شده. کمپانی Nvidia فعلا پروفایل SLI برای بازی ایجاد نکرده، به این معنی که GTX 690 درست مثل GTX 680 عمل میکنه.

استودیوی Saber Interactive دست گیمرها رو در گزینههای گرافیکی باز گذاشته. شما میتونین چشماندازها، تراکم چمنها، اشیا، شبیهسازی، سایهزنی و بافتها رو تغییر بدید. همچنین دستکاری گزینههایی مثل انسداد محیطی، آب، مه و چراغها امکانپذیره. تیم سازنده به شما این اجازه رو داده تا در Anti-aliasing و FOV یا همان میدان دید هم تغییراتی ایجاد کنید.
SnowRunner از ابزار بنچمارک داخلی پشتیبانی نمیکنه و برای همین از یک نرمافزار جداگانه برای انجام این تست استفاده شده. SnowRunner از رابط گرافیکی DirectX 11 استفاده میکنه و به یک پردازنده با بیش از 4 هسته و رشته نیاز نداره. در یک کلام شما برای تجربه این عنوان به یک CPUی گرانقیمت نیاز ندارید.
برای اینکه متوجه بشیم عملکرد بازی با چند رشته چطوره، از پردازندههای دو هستهای، چهار هستهای و شش هستهای استفاده شده. پردازنده دو هستهای میتونه حداقل نرخ 50 فریم و به صورت میانگین نرخ 56 فریم رو در کیفیت 1080p و تنظیمات Ultra به گیمر ارائه بده. با استفاده از فناوری Hyper Threading امکان تجربه بازی با نرخ 60 فریم وجود داره.

به دلیل استفاده از رابط گرافیکی DX11 کارت گرافیک RTX 2080Ti از تمام توانایی خود برای اجرای بازی در حالت 1080p استفاده میکنه. علاوه بر این پردازندههای قدیمیتر مثل Intel i7 4930K به شکل قابل ملاحظهای آهسته عمل میکنند. با این حال امکان دریافت نرخ 60 فریم و تجربه ثابت از بازی وجود داره.

در تنظیمات Ultra بازی SnowRunner کاملا به کارت گرافیک شما وابسته هست. کارتهای گرافیکی که موفق شدن این بازی رو با نرخ 60 فریم و کیفیت 1080p اجرا کنن AMD Radeon RX Vega 64 و RTX 2080Ti بودند. GTX 980Ti توانایی ارائه یک تجربه روان و پویا رو نداشت.

در نسبت تصویری 2560x1440 تنها کارت گرافیکی که موفق شد نرخ 60 فریم رو ارائه بده RTX 2080Ti بود. AMD Radeon RX Vega 64 نیز موفق به انجام این ماموریت شد اما افت فریم به عدد 57 وجود داشت. در رزولوشن 4K هم تنها GPUی مناسب برای ارائه تجربهای روان RTX 2080Ti بود اما با این حال قدرتمندترین کارت گرافیک Nvidia تا نرخ 53 فریم کاهش داشت.

گرافیک بازی عالیه و SnowRunner از نظر بصری خیرهکننده به نظر میرسه. استودیوی Saber Interactive از بافتهای باکیفیت استفاده کرده و این موجب شده تا افکتهای به کار رفته در بازی به خوبی به چشم بیان. نورپردازی بازی خیلی خوبه اما خب توان ارائه چیزی که در آثار AAA میبینیم رو نداره. با تمام اینها محیطهای بازی از طراحی خوبی بهره میبرند. با اینکه بازی از نظر فنی شبیه به آثار پیشتاز مثل Forza Horizon 4 نیست اما SnowRunner در سادهترین حالت جزء بازیهای خوب سبک رانندگیه.
درکل باوجود مشکلاتی در استفاده از رابط گرافیکی DX11 بازی SnowRunner به خوبی روی PCهای رده پایین اجرا میشه. گیمرهایی که از کامپیوترهای نهچندان قوی استفاده میکنن مشکلی برای تجربه بازی ندارند. اما اگر میخواین بهترین تجربه بصری رو از بازی دریافت کنین باید یک کارت گرافیک قدرتمند داشته باشید. خوشبختانه SnowRunner در تنظیمات Ultra به نوعی کارت گرافیک موردنیاز خودش رو توجیح کرده و به خوبی ازش استفاده میکنه.
دوستان این مقاله تجزیه و تحلیل نیز به اتمام رسید. اگر دیدگاهی درمورد بازی SnowRunner دارین حتما اون رو با من و کاربران سایت GM به اشتراک بذارید. ممنون که تا پایان این مطلب همراه بودید. تا مقاله بعدی همهتون رو به خدای بزرگ میسپرم...
نویسنده: Mesbah Beheshti
1399-2-23 ( 2 سال پیش )
1399-2-23 ( 2 سال پیش )
9
خبر های مرتبط با SnowRunner
دانلود های مرتبط با SnowRunner
ویدیو های مرتبط با SnowRunner
والپیپر های مرتبط با SnowRunner