نگاهی بر اطلاعات بازی Assassin's Creed Valhalla

نگاهی بر اطلاعات بازی Assassin's Creed Valhalla

مقالات و آموزش
بازی Assassin's Creed Valhalla بالاخره بعد از مدت‌ها شایعه و انتظاری که طرفداران براش صرف کردن معرفی شد. نسخه جدید این سری مطابق انتظارات در عصر وایکینگ‌ها رخ می‌ده و Ubisoft سعی داره یک عنوان متفاوت رو عرضه کنه که بتونه علاوه بر هواداران قدیمی، اشخاصی که خواهان سبک نقش‌آفرینی در این بازی هستن رو نیز راضی نگه داره. Valhalla تا اینجا انتظارات هواداران رو برآورده کرده و همانطور که گفتیم یوبی‌سافت تلاش می‌کنه تا قالب نوین این سری رو حفظ کرده و همراه با اون به ریشه‌های مجموعه نفوذ کنه. روی کاغذ Valhalla می‌تونه به یک بازی موفق تبدیل بشه اما آیا یوبی‌سافت توان به انجام رسوندن این ماموریت مهم رو داره؟ در این مطلب قراره نگاهی به AC Valhalla داشته باشیم و جزئیاتی که طی زمان معرفی از این اثر منتشر شده رو بررسی کنیم. با من و ادامه این مقاله همراه باشید.


روند توسعه»

Ubisoft Montreal توسعه‌دهنده اصلی این بازی هست، با این حال 14 شعبه دیگر یوبی‌سافت در ساخت بازی با این تیم همکاری دارند. آقای Ashraf Ismail یکبار دیگر برای کارگردانی به سری AC برگشته، او قبلا کارگردانی دو بازی AC Origins و AC IV: Black Flag رو عهده‌دار بود. Valhalla اولین نسخه سری AC هست که به نسل 9 وارد می‌شه. این عنوان برای کنسول‌های نسل 8 هم انتشار پیدا می‌کنه و جزء معدود آثاری هست که به صورت میان‌نسلی در دسترس قرار می‌گیره. یوبی‌سافت این اثر رو به صورت دیجیتالی از Uplay و Epic Games Store منتشر می‌کنه و درواقع نسخه Steam برای این عنوان وجود نداره. گفته شده Valhalla در تعطیلات 2020 به عنوان یکی از اولین آثار نسل 9 به بازار عرضه خواهد شد. با این حال تاریخ انتشار بازی فعلا مشخص نیست. شما می‌تونین سه نسخه Standard، Gold یا Ultimate Edition رو با قیمت‌های متفاوت تهیه کنید، هرکدام از این نسخه‌ها دارای محتویات خاص و کمیاب هستند. یوبی‌سافت پیش از این نیز گفت که AC Valhalla بزرگ‌ترین نسخه این سری نیست اما محتوای یونیک و منحصر به خودش رو داره که نسبت به سایر آثار این مجموعه متفاوته.

داستان»

پیش از این گفته می‌شد سری AC به دوره فئودال ژاپن سفر می‌کنه. رفته رفته تمام این شایعات تکذیب شدن و یوبی‌سافت نهایتا نژاد وایکینگ و رخداد‌های این دوره رو برای بازی بعدیش برگزید. براساس جزئیات رسمی که توسط یوبی‌سافت به اشتراک گذاشته شد Valhalla در قرن نهم و در عصر تاریک انگلستان روایت می‌شه. سناریو قصه Eivor رو دنبال می‌کنه، وایکینگی نترس و شجاع که باید مردم قبیله خودش رو از نروژ به سمت انگلستان برده و ازشون محافظت کنه.


 شاه Alfred of Wessex یکی از خطراتی هست که وایکینگ‌ها باهاش روبرو می‌شن، براساس گفته‌های کارگردان روایی بازی شاه Alfred آنتاگونیست اصلی بازی نیست و گیمرها با اشخاص متفاوتی روبرو خواهند شد. داستان شخصیت Layla Hassan که در AC Origins و Odyssey روایت شد در این نسخه نیز دنبال می‌شه و حتی ممکنه بازیکنان شاهد حضور آنتاگونیست‌هایی در دوره مدرن باشند. کاراکتر Eivor در فرقه‌ قاتلین حضور داره و ماموریت‌های مهمی رو در انگلستان انجام می‌ده. به گفته یوبی‌سافت فرقه قاتلین و تمپلارها با نام قبلی‌شون در آثار پیشین شناخته می‌شن، The Hidden Ones و Order of the Ancients.


 نقشه Valhalla درکنار کشور نروژ، چهار پادشاهی انگلستان رو نیز شامل می‌شه: Wessex، Northumbria، East Anglia و Mercia. باتوجه به این مناطق می‌شه حدس زد که هر بخش یک پادشاه برای خودش داره و درکنار شاه Alfred که بر Wessex حکومت می‌کنه، افرادی هستن که بر سایر مناطق انگلستان حکمرانی کرده و به عنوان آنتاگونیست شناخته بشن. همچنین شهرهایی مثل London، Winchester و Jorvik در این بازی وجود دارند. باتوجه به این اطلاعات باید گفت که شاهد یک اثر درگیرکننده هستیم. فرقه قاتلین و تمپلارها همچنان با نام رسمی خود شناخته نمی‌شن و می‌شه پیش‌بینی کرد که سفر یوبی‌سافت برای معرفی و ریشه‌یابی این دو فرقه در Valhalla به اتمام برسه و برای آینده این فرانچایز شاهد آثاری با قصه‌گویی متفاوت باشیم.

گیم‌پلی»

سیستم مبارزات این نسخه به نوعی تغییرات متفاوتی تجربه کرده و سعی بر این بوده تا هر ضربه در بازی تاثیرگذار واقع بشه. کاراکتر Eivor می‌تونه دشمنان رو سلاخی کرده و حتی اعضای بدنشون رو تکه تکه کنه. در نسخه‌های قبلی AC شخصیت‌ شما می‌تونست دو سلاح حمل کرده و از یکی استفاده کنه اما با قابلیت تازه‌ای که تعریف شده کاراکتر اصلی این توانایی رو داره تا درست مثل یک وایکینگ دو اسلحه در دست گرفته و دشمن رو از بین ببره. سپر هم به عنوان یکی از تغییرات ایجاد شده به این نسخه برگشته، پیش از این در Odyssey این آیتم وجود نداشت. افزون بر این‌ها در Valhalla شاهد بازگشت سلاح مخصوص فرقه قاتلین یعنی Hidden Blade خواهیم بود. تبرهای پرتابی به عنوان یکی از چندین سلاح Eivor در بازی وجود دارن. بازیکنان می‌تونن با استفاده از کشتی‌های وایکینگ‌ها از دریا عبور کنند.


 گیمر می‌تونه قلعه‌ها و دژها رو در دریاها شناسایی کرده و به همراه گروهش بهشون حمله کنه. در این بازی شاهد نبردهای حماسی میان وایکینگ‌ها و نیروهای انگلیسی هستیم اما خب مشخص نیست مثل مبارزات Odyssey خواهد بود یا خیر. فعالیت‌های زیادی در دنیای بازی وجود داره که شامل ماهی‌گیری، شکار، بازی‌ با تاس و رقابت در نوشیدن می‌شه. Valhalla از مکانیک رجزخوانی بهره می‌بره که مشابه رپ‌بتله اما مختص وایکینگ‌هاست. Eivor از یک کلاغ استفاده می‌کنه و می‌تونه با همراهی او دشمنان رو شناسایی کنه. لازم به ذکره که سطح‌بندی از این بازی برداشته شده و شما دیگر مثل سابق برای انجام دادن ماموریت نیازی نیست تا سطحتون رو افزایش داده و به انجام کارهای فرعی بپردازین.

شخصی‌سازی و تصمیم‌گیری»

درست مثل AC Odyssey گیمر می‌تونه جنسیت شخصیت Eivor رو مشخص کنه. ابزار شما در این اثر بیشتر از دفعات قبل قابلیت شخصی‌سازی دارند. هر قطعه‌ای که برای ابزارهای شما در دنیای بازی وجود داره جداگانه و منحصر به فرد هست. باتوجه به گزینه‌های شخصی‌سازی مختلف تغییر مدل مو، خالکوبی‌ها، لباس و نگاره‌های جنگی امکان‌پذیره. بازیکن می‌تونه یک تیم قدرتمند از مبارزین رو تشکیل داده و باهاشون به جنگ بره. گیمرها باید مناطق و خانه‌های مختلف رو تحت تصرف خودشون دربیارن با این هدف که اون مکان رو به یک محیط برای زندگی قبیله‌شون تبدیل کنند. این پایگاه‌ها امکان توسعه و گسترش دارن و شما می‌تونین به مرور اسلحه‌خانه، سربازخانه و... رو بهشون اضافه کنید.


 یوبی‌سافت از تصمیم‌گیری‌ها در این اثر نیز استفاده کرده تا روند داستان توسط گیمر تغییر پیدا کنه، شما باید تصمیمات سیاسی و شخصی متفاوتی بگیرین و از سویی بخشی از دیالوگ‌های شخصیت اصلی رو انتخاب کنید. ویژگی Romance مثل نسخه قبلی در این عنوان هم وجود داره و صدالبته منطقی‌تر شده، گیمر می‌تونه با این قابلیت یک شخصیت رو به خودش جذب کرده و حتی باهاش ازدواج کنه، این امر موجب می‌شه تا بین دو قبیله ارتباطات مهمی شکل بگیره. 

خب دوستان این مقاله به پایان رسید. هدف این بود تا اطلاعات بازی در یک مطلب به صورت کامل و مفصل جا بگیره تا شما زیاد دنبال اخبار و جزئیات بازی نباشید. این یک پیش‌نمایش نیست و زمانی که به روز عرضه بازی نزدیک بشیم شاهد این دسته از مقالات نیز خواهیم بود .ممنون که تا اینجا بنده رو همراهی کردین، حتما نظر و دیدگاهتون رو از طریق بخش کامنت‌ها با من و کاربران سایت GM به اشتراک بگذارید. تا مقاله‌ای دیگر همه‌تون رو به خدای بزرگ می‌سپرم...
نویسنده: Mesbah Beheshti
1399-2-18 ( 1 سال پیش )

خبر های مرتبط با Assassins Creed

مقاله های مرتبط با Assassins Creed

دانلود های مرتبط با Assassins Creed

ویدیو های مرتبط با Assassins Creed

موسیقی های مرتبط با Assassins Creed

والپیپر های مرتبط با Assassins Creed